KATEGORIJE

PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

Huawei predstavio MateView monitor sa opcijom bežičnog povezivanja

Napisao nele, 2021-08-20 22:44:28 u Novosti

Huawei je predstavio MateView monitor, prvi samostalni monitor ove kompanije koji ima mogućnost bežičnog povezivanja. Uz prepoznatljivu “Mate” oznaku, ovaj sasvim novi uređaj u ponudi ove kompanije reprezentuje Huawei-jev duh inovativni pristup kojim kompanija proširuje svoju ponudu. MateView donosi spoj elegantnog minimalističkog dizajna sa širokim spektrom pametnih funkcija koje redefinišu novu generaciju pametnih monitora.

 

 

 

 

 

Veliki 4K+ Ultra-HD monitor koji verno reprodukuje stvarne boje

 

MateView donosi dijagonalu od 28,2 inča i odnos stranica 3:2, uz prikaz koji podržava izvornu rezoluciju od 3840 × 2560 piksela. Sve to pruža premium iskustvo gledanja u kome je i najmanji detalj verno prenesen na ekranu. Inače, svaki komad je profesionalno kalibrisan u fabrici kako bi mogao precizno da prikaže punu širinu raspona i sve nijanse boja, podržavajući 98% DCI-P3 i 100% sRGB palete boja. HUAWEI MateView je sertifilkovan VESA DisplayHDR™ 400 standardom, što znači da korisnici neće imati problema pri uočavanju detalja sakrivenih u tamnijim područjima na prikazanoj slici.

 

Osim toga, poput većine proizvoda iz Huawei porodice uređaja, tako i MateView ima sertifikate TÜV Rheinland o niskom plavom svetlu i smanjenom treperenju, potvrđujući svoju sposobnost efikasnog filtriranja štetnih emisija svetlosti i ublažavanja potencijalnog umora očiju uzrokovanog treperenjem ekrana.

 

 

Opcije žičnog i bežičnog povezivanja nude maksimalnu fleksibilnost


Koristeći Huawei-jevo znanje i iskustvo na području telekomunikacija, ovaj monitor uz već poznato kablovsko povezivanje, korisnicima omogućuje i bežično povezivanje sa telefonom, laptopom ili tabletom, oslobađajući stolove suvišnih elemenata. MateView takođe korisnicima omogućava Huawei Share tehnologiju i bežično pokretanje Desktop načina rada. Tako korisnici mogu u potpunosti da iskoriste maksimalni potencijal svojih pametnih telefona i da uživaju u ultimativnom iskustvu produktivnosti na velikom ekranu.

 

Na zadnjoj strani monitora, korisnici imaju pristup raznovrsnom rasponu portova za sve kancelarijske namene, uključujući dva USB-C porta (od čega je jedan namenjen za napajanje), dva USB-A porta, jedan HDMI priključak, jedan Mini DisplayPort i jedan 3.5mm audio priključak. Miševi i tastature spojeni na MateView mogu da se koriste kao ulazna i navigaciona periferna oprema za povezane uređaje. Na taj način pojednostavljeno je prebacivanje sa više uređaja, bez potrebe za ponovnim priključivanjem svih perifernih uređaja – sve što je potrebno da korisnik uradi jeste da priključi novi uređaj u MateView putem USB-C priključka.

 

 

 

 

 

Minimalistička estetika koja naglašava bilo koji dekor


Inspiriran kompozicijama poznatog slikara Wassilyja Kandinskog i konceptom futurizma, MateView napušta tradicionalne dimenzije kućišta standardnih monitora, te donosi geometrijski dizajn i uvodi inovativnu magnetnu zadnju ploču za minimalistički izgled prepun suptilnih detalja. Sa prednje strane, MateView nudi 94% odnosa ekrana i kućišta uređaja, kako bi korisnicima omogućio potpuno iskustvo gledanja.

 

Osim toga, ovaj monitor ima postolje koje je podesivo po visini, što korisnicima omogućuje da elegantno i lako, jednim prstom, prilagode visinu i nagib prema svojim željama. Ovaj primer preciznog inženjeringa rezultira monitorom koji se skladno i lepo uklapa u bilo koji prostor.

 

 

Jedinstveni HUAWEI Smart Bar pruža novo iskustvo upravljanja


Za razliku od tradicionalnih monitora koji dolaze sa klasičnim menijem postavki na ekranu (OSD), MateView uvodi praktičan HUAWEI Smart Bar koji nudi user-friendly pristup na dodir, kojim korisnici jednostavno podešavaju željene postavke ekrana, ​​poput ulaznog izvora i jačine zvuka.

 

 

Zvučni sistem sa dva zvučnika i dva mikrofona


Dva snažna zvučnika sa reprodukcijom na prednjoj strani ugrađena su u postolje, isporučujući spektakularne zvukove koji anuliraju gubitak kvaliteta zvuka uzrokovanog refleksijom. Uz zvučnik, u postolje su također integrisana dva mikrofona koja podržavaju ugrađene algoritme za smanjenje šuma i hvatanje zvuka iz izvora udaljenih do četiri metra. Bez obzira na okruženje u kojem obavljaju razgovor korisnici mogu biti sigurni da će ih sagovornik uvek čuti tokom poziva.