KATEGORIJE

PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

Ukoliko nemate poverenje mi imamo rešenje – Rottner sefovi za kancelarije

Napisao nele, 2021-03-27 11:25:17 u Novosti

Definitivno nije lako poveriti nekome na čuvanje svoje dragocenosti. Bio to novac u pitanju, nakit, važni dokumenti i slično,  a jedno od rešenja sigrno su Rottner sefovisigurnosni ormani koje možete postaviti tamo gde vama odgovara i zaštiti šifrom koja vama odgvora.

 

Ne tako davno, primena i korišćenje sefa kao jedinog rešenja gde će vaše dragocenosti biti na sigurnom, uzelo je maha u privatnom i poslovnom korišćenju. Praksa kupovine sefova i ugradnja u poslovne prostorije ili privatne objekte je sve učestalija. Razlog za to je vrlo jednostavan. Ukoliko želimo da osiguramo stvari koje su nam vredne uradićemo to na najbolji mogući način gde će pristup njima biti isključivo u vašim rukama. Statistika je pokazala da su ljudi za 96% sigurniji kada sami obezbede mesto čuvanja svojih dragocenosti, a sama sigurnost sefa zavisi od njegovih karakteristika.

 

 

 

 

Ponudu različitih sefova u vidu namene (poslovni, privatni, fioka sefovi, hotelski sefovi, sigurnosni ormari..) možete pogledati na sajtu mivr.rs.

 

Privatni sefovi danas su zamenili metod “slamarice”; dušeke, ormare, knjige i kutije za obuću gde se odlažu i skrivaju vredni predmeti. Jednostavna ugradnja i postavljanje uz dva klika dovoljno je da ne mislite o gubitku vaših ličnih predmeta. Sefovi su danas toliko praktični i dizanijrani da odgovaraju vašim potrebama čak i vašoj zamisli.

 

Razlikujemo nekoliko vrsta sefova kao npr. – Fioka sefovi koji se ugrađuju u radne, kućne ili kancelarijske stolove. Poslovni sefovi različitih dimenzija koje odgovaraju svakoj nameni postavljanja i pozicije u prostoriji. Ugradni sefovi za privatne i poslovne prostore, hotelski manji i veći sefovi, kao i posebno dizajnirani sefovi. Svaki od njih je pristupačan kako pravnom tako i fizičkom licu, zapravo svima koji žele da na najbezbedniji način osiguraju svoje predmete.

 

Ova kompanija se već duži vremenski period bavi distribucijom i ugradnjom sefova i sigurnosnih ormara. Uz konsultaciju njihovih stručnjaka možete doći do pravog rešenja ukoliko zahtevate poseban metod sigurnosti, ugradnje i namene prostora gde ćete čuvati svoje dragocenosti.