KATEGORIJE

PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

GFI Software predstavlja GFI Unlimited Solution Sets usmeren ka potrebama malih i srednje velikih firmi

Napisao misha, 2021-03-23 20:03:03 u Novosti

Zebra Systems je objavila dostupnost softverskog paketa GFI Unlimited Solution Sets, namenjenom malim i srednje velikim firmama. GFI Software, provajder sigurnosnih rešenja u poslovnim mrežama, upotrebio je ranije osmišljeni softverski paket GFI Unlimited za pripremu tematski fokusiranog seta alata GFI Unlimited Solution Sets. Pažljivo odabrani proizvodi u paketima Unlimited Secure Email i Unlimited Network Security omogućavaju brzu, jednostavnu i automatizovanu sigurnost korporativnih mreža i e-pošte, koji su danas preko potrebni za održavanje kontinuiteta poslovanja malih i srednje velikih kompanija.

 

Ovakve kompanije su pod stalnom pretnjom krađe, zaključavanja i eventualne neželjene objave podataka. Uz to, poput velikih kompanija, i njima je potrebna viši nivo sigurnosti za udaljeni rad. S druge strane, IT proračuni su još niži nego pre, komunikacioni i sigurnosni alati koji se koriste ne uključuju sveobuhvatnu funkcionalnost, a IT administratori se suočavaju sa sve većom odgovornošću za neprekinut rad i usklađenost s GDPR standardima.

 

 

 

 

Unlimited Secure E-mail nudi sveobuhvatnu zaštitu u području koje je najčešća meta sajber napada – preko 90% malvera do kompanija stiže e-poštom. Zbog toga, ovaj paket uključuje rešenje za e-mail servere i klijente sa šifrovanom vezom, filtriranjem neželjene pošte i virusa s četiri antivirusna mehanizma različitih proizvođača, kao i funkcionalnošću arhiviranja e-pošte, uključujući napredno pretraživanje i usklađenost sa servisom e-discovery.

 

Programski paket Unlimited Network Security iz pretplate GFI Unlimited pruža višeslojnu sigurnost za IT infrastrukturu kompanije uz funkcionalnosti firewall-a, zaštite od virusa i neželjene pošte, kao i alata za procenu ranjivosti i upravljanja zakrpama. Komplet pruža zaštitu mrežnog opsega, mrežnog prometa, krajnjih tačaka i izveštavanje o trenutnom statusu otkrivenih ranjivosti.

 

 

 

 

"GFI Unlimited Solution Sets najvažnija je vest za naše kupce u posljednjih nekoliko godina," rekao je Den Bir, izvršni direktor kompanije GFI Software. "U današnjim vrlo dinamičnim i nepredvidivim vremenima, naši softverski paketi pružaju sigurnost da će dve najvažnije infrastrukture svake kompanije – korporativna mreža i e-pošta – ostati što dostupnije i funkcionalnije pod bilo kojim okolnostima. A sve to dolazi u istom, razumnom i pristupačnom cenovnom paketu tipičnom za model licenciranja GFI Unlimited."

 

Informacije o novim softverskim paketima dostupne su na sledećim web adresama:

https://www.gfi.com/products-and-solutions/gfi-unlimited/secure-email

https://www.gfi.com/products-and-solutions/gfi-unlimited/network-security