KATEGORIJE

PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

AMD učvršćuje lidersku poziciju na serverskom tržištu sa novom generacijom EPYC 7003 serije procesora

Napisao marko, 2021-03-17 17:59:04 u Novosti

 

AMD je lansirao svoj AMD EPYC 7003 Series serverski procesor s najboljim performansama na svetu. Partneri, uključujući AWSCiscoDell TechnologiesGoogle Cloud, HPEMicrosoft AzureOracle Cloud InfrastructureSupermicro i drugi, najavili su trenutno usvajanje ili predstojeću implementaciju procesora u okviru svojih rešenja i proizvoda.

 

 

 

 

Ovim lansiranjem, AMD nastavlja postavljati tempo inovacija za industriju data-centara sa procesorom koji pomera granice i koji je isporučenim na vreme na rastuće tržište vođeno sve većim usvajanjem usluga računarstva u oblaku i ubrzavanjem digitalne transformacije preduzeća.

 

„Današnji dan označava važan korak na našem putu da nastavimo donositi serverska rešenja visokih performansi za kupce u EMEA. Od uvođenja AMD EPYC procesora, broj kupaca sa sedištem u EMEA, koji imaju koristi od naših rešenja povećao se šest puta sa značajnim regionalnim uvođenjem u HPC i Cloud segmente.” – rekao je Mario Silveira, korporativni potpredsednik AMD EMEA. „Zasnovan na liderskoj arhitekturi sa vodećim performansama i modernim sigurnosnim opcijama, procesori serije EPYC ™ 7003 su vrhunski izbor i nastavljaju predvoditi standard za moderni data-centar, a istovremeno omogućavaju EMEA kupcima da transformišu svoj data-centar tempom njihovog poslovanja ”.

 

Zasnovan na AMD “Zen 3” arhitekturi, novi procesor AMD EPYC serije 7003 nadovezuje se na inovacije uvedene sa našim prethodnim generacijama kako bi isporučio serverske procesore najviših performansi za industriju. Sa tri generacije AMD serverskih procesora pokrenutih za manje od pet godina i sve većim ekosistemom marquee partnera, ovde možete saznati više o svim karakteristikama AMD EPYC 7003 serije procesora.

 

 

 

Ovim lansiranjem, AMD nastavlja postavljati tempo inovacija za industriju data-centara sa procesorom koji pomera granice i koji je isporučenim na vreme na rastuće tržište vođeno sve većim usvajanjem usluga računarstva u oblaku i ubrzavanjem digitalne transformacije preduzeća.

„Današnji dan označava važan korak na našem putu da nastavimo donositi serverska rešenja visokih performansi za kupce u EMEA. Od uvođenja AMD EPYC procesora, broj kupaca sa sedištem u EMEA, koji imaju koristi od naših rešenja povećao se šest puta sa značajnim regionalnim uvođenjem u HPC i Cloud segmente.” – rekao je Mario Silveira, korporativni potpredsednik AMD EMEA. „Zasnovan na liderskoj arhitekturi sa vodećim performansama i modernim sigurnosnim opcijama, procesori serije EPYC ™ 7003 su vrhunski izbor i nastavljaju predvoditi standard za moderni data-centar, a istovremeno omogućavaju EMEA kupcima da transformišu svoj data-centar tempom njihovog poslovanja ”

Zasnovan na AMD “Zen 3” arhitekturi, novi procesor AMD EPYC serije 7003 nadovezuje se na inovacije uvedene sa našim prethodnim generacijama kako bi isporučio serverske procesore najviših performansi za industriju. Sa tri generacije AMD serverskih procesora pokrenutih za manje od pet godina i sve većim ekosistemom marquee partnera, ovde možete saznati više o svim karakteristikama AMD EPYC 7003 serije procesora