KATEGORIJE

PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

Novi SteelSeries Aerox 3 i Aerox 3 Wireless ultra lagani gejming miševi

Napisao nele, 2020-11-02 09:24:42 u Novosti

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, predstavio je revolucionarne Aerox i Aerox 3 Wireless miševe, koji trenutno važe za jedne od najlaganijih gejming periferija na tržištu. SteelSeries je ovom prilikom spojio izuzetno kvalitetnu tehnologiju koja gejmerima pruža vrhunske performanse sa vrlo kompaktnim i laganim dizajnom. Svaki aspekt Aerox 3 miša je dizajniran sa ciljem da gejmerima obezbedi najbrže reakcije tokom njihovih gejming sesija.

 

‘’Ultra-lagani miševi su u potpunosti “promrdali” celu gejming industriju,’’ izjavio je SteelSeries izvršni direktor, Etišam Rabani. ‘’Sa zadovoljstvom vam predstavljamo dva miša koji će bez sumnje zadovoljiti sve SteelSeries ljubitelje, ali i ostale PC gejmere širom sveta. Gejmeri više neće morati da žrtvuju kvalitet i performanse zarad laganijeg miša.’’

 

 

 

 

 

Aerox 3 Wireless

 

SteelSeries Aerox 3 Wireless je bežični gejming miš koji je savršeno optimizovan za brze i nagle pokrete, i teži samo 66g. SteelSeries i PixArt partnerstvo je donelo novi TrueMove Air senzor, specifično dizajniran za bežičnu upotrebu. Ovaj 18,000 CPI, 400IPS, 40G optički senzor pruža brzinu i preciznost kakvu možete očekivati od vrhunskog bežičnog gejming miša. Zbog njegove neverovatne optimizacije kada je reč o potrošnji energije, SteelSeries je predstavio vrlo malu, ali dugotrajnu bateriju koja ceo miš čini još lakšim.

 

Aerox 3 Wireless je prvi gejming miš koji je dobio IP54 ocenu, što znači da pruža zaštitu od vode, prašine, ulja, i mnogo toga drugog. SteelSeries AquaBarrier tehnologija je dizajnirana da štiti miš i njegov izložen eksterijer od praktično bilo kakvih spoljašnjih faktora. Ovo je posebno važno ako uzmemo u obzir njegov rupičast dizajn.

 

 

 

 

Kao i Rival 3 Wireless, Aerox 3 Wireless koristi istu Quantum 2.0 bežičnu tehnologiju sa dvojnom bežičnom konekcijom, koja dozvoljava povezivanje sa uređajima putem 2.4GHz bežičnog USB-a i Bluetooth-a. Ova tehnologija Rival 3 Wireless mišu pruža autonomiju od 400 sati, dok Aerox 3 Wireless mišu pruža autonomiju od 200 sati u Bluetooth modu i 80+ sati u 2.4GHz modu. U slučaju da se isprazni, za samo 15 minuta punjenja ćete produžiti trajanje vaše baterije za više od 40 sati zahvaljujući USB-C konekciji.

 

Na kraju, ostale odlike Aerox 3 Wireless miša obezbeđuju vrhunsku kontrolu i preciznost, kao i prelepo RGB osvetljenje koje možete podešavati. USB-C konekcija takođe pruža dodatna bežična podešavanja.

 

Aerox 3 Wireless bežični gejming miš će se širom sveta u prodaji pojaviti 3. novembra po ceni od 99,99 dolara.

 

 

Aerox 3

Aerox 3 poseduje slične odlike kao i Aerox 3 Wireless, uključujući IP54 zaštitu, rupičast dizajn inspirisan Rival 3 mišem, RGB osvetljenje, i USB-C konekciju. Međutim, postoji nekoliko ključnih razlika između ova dva miša.

 

Za razliku od TrueMove Air senzora koji koristi Aerox 3 Wireless, Aerox 3 koristi TrueMove Core senzor koji se prvi put pojavio kod Rival 3 modela. U pitanju je 8,500 CPI, 300 IPS, 35G optički senzor, dizajniran u saradnji sa PixArt-om. S obzirom da je Aerox 3 žični miš, SteelSeries je uspeo da mu dodatno spustu masu na neverovatnih 57g.

 

Aerox 3 gejming miš će se širom sveta u prodaji pojaviti 3. novembra po ceni od 59,99 dolara. Za dodatne informacije posetite www.SteelSeries.com.