PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

SteelSeries najavio novu “limited-edition” verziju Cyberpunk 2077 slušalica

Napisao prota, 2020-04-24 11:27:58 u Novosti

SteelSeries, lider u proizvodnji periferija za konzolne sisteme, najavio je nove Cyberpunk 2077 slušalice inspirisane svetom iz ove igre. Kao zvanični partner zvuka u Cyberpunk 2077, Steelseries je dizajnirao novu kolekciju slušalica u saradnji sa CD Projekt RED kompanijom. Kolekcija sadrži Arctis 1 Wireless za Xbox - Johnny Silverhand Edition, Arctis 1 Wireless Netrunner Edition i tri nova Arctis Pro dodatka inspirisana sa tri glavne frakcije u Night City – Arasaka, Militech i Kang Tao.

 

 

 

 

 

Arctis 1 Wireless za  Xbox - Johnny Silverhand Edition

 

Arctis 1 Wireless za Xbox Johnny Silverhand Edition su zvanične slušalice igre Cyberpunk 2077. Inspirisane likom iz ove igre, Arctis 1 Wireless Johnny Silverhand Edition nude superiorno iskustvo igranja u futurističkom svetu Cyberpunk 2077.

 

 

 

 

Arctis 1 Wireless za Xbox je 4 u 1 sistem koji poseduje istu konektivnost putem USB-C kao i Arctis 1 Wireless ali novi dongle poseduje prekidač koji omogućava igračima da menjaju mod rada između Xbox One i drugih Sistema sa USB konekcijom. Koristi Steelseries 2,4GHz wireless za izuzetno brz odziv i konektivnost sa Xbox, PC, Switch i Android sistemima. Poseduje i izuzetno kvalitetan zvučnik “pozajmljen” iz Arctis 9X, koji doprinosi jasnom i čistom zvuku tokom igranja. Ove slušalice će biti puštene u prodaju u ograničenoj količini po ceni od 110 evra kasnije tokom godine. Nakon ove edicije u prodaji će se pojaviti i standardne nebrendirane Arctis 1 Wireless za Xbox.

 

 

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition

 

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition je inspirisana mogućnošću u igri da se u realnom svetu vidite Net overlaid. Kao i Arctis 1 Wireless, poseduju USB-C dongle koji nudi 2,4GHz bežičnu povezanost za PS4, PC, Nintendo Switch i Android. Takođe imaju i dodatnu fleksibilnost kroz 3,5mm kabl koji se dobija u paketu kako biste slušalice brzo povezali na Xbox kontroler ili drugi uređaj sa 3,5mm ulazom.

 

 

 

 

The Arctis 1 Wireless Netrunner Edition kreće u prodaju u ograničenoj količini po ceni od 110 evra kasnije ove godine.

 

 

Arasaka, Militech i Kang Tao Arctis Pro dodaci

 

Uz dva nova para slušalica, Steelseries nudi i tri Cyberpunk 2077 dodatka za Arctis Pro slušalice koji su inspirisani trima frakcijama iz Night City – Arasaka, Militech i Kang Tao. Dodaci podrazumevaju Cyberpunk 2077 magnetne naplatke za slušalice i posebne prekrivke za ram slušalica. Kompatibilni su sa Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC i Arctis Pro Wireless.

 

 

 

 

Cyberpunk 2077 Arctis Pro dodaci mogu se nabaviti u ograničenoj količini po ceni od 35 evra samo putem Steelseries.com sajta.