KATEGORIJE

PRIKAZI

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

AKTUELNO

 

Vesti

IT rešenje za pomoć u svakodnevnom životu!

Napisao nele, 2019-09-27 10:09:55 u Novosti

U potrazi za različitim uslugama koje su nam svakodnevno potrebne, verovatno ćemo rešenje potražiti na internetu, a tu nas čeka portal UTrenu.com koji na jednom mestu nudi svce što nam treba. Poseduje ogromnu bazu podataka koja pomaže korisnicima da u svega 3 koraka pronađu odgovarajućeg lokalnog profesionalca (uopšten naziv za sve pružaoce usluga – majstore, profesore, trenere, dadilje, arhitekte, dizajnere itd).

 

Pokvarila se mašina, pronaći ćete majstora! Bliži se ispit iz matematike, profesor je tu da pomogne. Organizujete proslavu? Ketering, DJ, dekoracija balonima, sve sa par klika možete da rezervišete.

 

 

 

 


Kako zapravo funkcioniše portal?


Specifikacijom zahteva se pokreće jedinstveni način pretrage. Dakle, u zahtevu se unose podaci o usluzi koja je potrebna korisniku. Popunjavanje par polja oduzima svega nekoliko minuta. Kada to obavite, sistem automatski prosleđuje upit adekvatnim profesionalcima.

 

Ubrzo od kreiranja zahteva (u proseku 20-30minuta), na portalu možete da očekujte pristigle ponude od profesionalaca. Ponuda sadrži cenu za traženu uslugu i propratnu poruku. Ponude možete da filtrirate prema ceni (od najniže ka najvišoj i obrnuto), prema vremenu ili ocenama profesionalaca. Klikom na ime ili sliku profesionalca možete pristupiti informacijama raznoraznog tipa: njegovoj biografiji, fotografijama radova, a ako želite da saznate mišljenje ostalih klijenata, dovoljno je da skrolujete i pročitate njihove komentare i utiske.

 

 

Nekoliko komentara preuzetih sa portala:

“Brz dogovor,konkretna realizacija i zavrsen posao na obostrano zadovoljstvo.Majstor Ivan veoma sposoban mlad majstor za svaku preporuku.”


“Sve pohvale . Moj sin Marko je za samo 6 dvocasa dobio 5 u muzickoj gimnaziji. Pismeni deo ispita je briljirao. Svaka preporuka za odlicanu profesorku koja je ispostovala sve dogovore i uzgred je na odlicnoj lokaciji.”


“Profesorka Jelica je izrazito pedagoški i metodološki stručna, a pored toga i puna entuzijazma kako za muziku, tako i za prenošenje znanja. Uživam u časovima i napredujem brže nego što sam očekivao.”

 


Dakle, da sumiramo zašto smatramo da ovaj portal (sajt ili aplikaciju)treba imati u omiljenima na telefonu ili desktop računaru: BESPLATNAje za korisnike; oslobađa od pretrage oglasa i pozivanja pružaoca usluga; pruža uvid u više ponuda različitih profesionalaca.


Na osnovu svega navedenog, sigurni smo da ćete naći profesionalca i završiti projekat na vreme i po najpovoljnijoj ceni!

 

 

Evo nekoliko korisnih linkova:

https://utrenu.com/sve-usluge (pregled svih usluga koje možete da pronađete na portalu)
https://utrenu.com/kako-sajt-funkcionise-pro (za pružaoce usluga)
https://utrenu.com/kreiraj-nalog (registracija)