KATEGORIJE

PRIKAZI

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

AKTUELNO

 

Vesti

Domaći proizvođač električnih bicikala na najvećem sajmu u Evropi!

Napisao prota, 2019-09-02 21:09:30 u Novosti

I ove godine tržište električnih bicikala beleži značajan rast u prodaji, čak toliki da pojedina tržišta imaju značajno veću potražnju od aktuelne ponude. Razloga zašto je to tako je mnogo, a jedan od ključnih je i taj što se zemlje zapada okreću ka eko politici pružajući brojne pogodnosti prilikom kupovine eko vozila, električnih bicikala i elektro trotineta. Svest o zaštiti životne sredine se iz dana u dan podiže na viši nivo, ne samo edukacijom već i jasno definisanim zakonima. To u velikoj meri utiče na popularizaciju električnih prevoznih sredstava.

 

Električni bicikli trenutno su najbolji izbor za kupovinu – povoljniji su od električnih automobila i fleksibilniji, a i efikasniji su od elektro skutera. Sa njima se lako zaobilaze gradske gužve, jednostavno se parkiraju i što je najvažnije imaju najmanju potrošnju energije po pređenom kilometru. Nisu podložni registraciji i imaju minimalne zahteve po pitanju održavanja. Mnogo je prednosti električnih bicikala, kao i mnogo zabave koju donose svojim vlasnicima.

 

 

 

 

 

E prime na prestižnom EUROBIKE sajmu!

 

Naš jedini domaći proizvođač električnih bicikala kompanija E prime u svojoj ponudi ima odlična rešenja različitih cenovnih kategorija nastala kao proizvod razvoja domaćih dizajnera i konstruktora. Pojedini E prime modeli električnih bicikala kao što su Effecto i Effecta naišli su na sjajan odziv domaćih kupaca i potrošača u regionu, a kompanija sada vidi mogućnost lansiranja ovih i ostalih modela i van granica Balkana. Zato je logičan potez bio predstavljanje modela na predstojećem EUROBIKE sajmu bicikala i električnih bicikala u Nemačkoj u Friedrichshafen-u od 4 do 7 septembra 2019 godine.

 

“Na ovom prestižnom sajmu E prime vidi mogućnost velikog iskoraka ka ostalim tržištima i približavanje svog proizvodnog programa kupcima iz Evrope, ali i kupcima sa drugih tržišta. Znamo da je potražnja za električnim biciklima veoma velika u Evropi i svetu, a isto tako znamo i da smo više nego konkurentni i da imamo odlične proizvode koji u svakom pogledu mogu da pariraju inostranim proizvođačima. Kvalitet i konkurentnost jesu naši glavni aduti na predstojećem EUROBIKE sajmu.”– izjavio je Milan Manojlović ispred kompanije E prime.

 

Kao jedini domaći izlagač elektro bicikala na EUROBIKE sajmu kompanije E prime će u periodu trajanja sajma omogućiti svim posetiocima istog da se detaljno upoznaju sa kompletnom aktuelnom E prime ponudom, da probaju električne bicikle i osete sve njihove prednosti u odnosu na konkurentska rešenja. Kao glavnu premijeru E prime će na sajmu predstaviti električni bicikl Cargo koji je dizajniran za kurirske službe i dostavljače hrane.

 

Vidimo se na sajmu!

Više o kompaniji E prime možete saznati na ovom link-u.