KATEGORIJE

PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

Prva SAP migracija na S/4HANA u regionu!

Napisao nele, 2019-08-27 21:29:47 u Novosti

Zahvaljujući SAP integratoru, kompaniji COMING – Computer Engineering iz Beograda, prva migracija u regionu na S/4HANA platformu urađena je u kompaniji MSK iz Kikinde.

 

O rezultatima, procesu i izazovima konverzije biće reči na SAP skupu MOVE to S/4HANA #ONE kojiorganizuje kompanija COMING.

 

 

 

 

 

Na događaju će biti predstavljene teme:

  • Osvrt na prethodni skup i prikaz rezultata koji su postignuti,
  • Moving to S/4HANA – How to approach,
  • Rezultati projekta konverzije na S/4HANA u kompaniji MSK kroz optimizaciju procesa i smanjenje troškova,
  • Organizacioni i tehnički elementi konverzije na S/4HANA u kompaniji MSK,
  • Izazovi u procesu konverzije na S/4HANA,
  • Sumiranje utisaka.

Zašto je S/4HANA platforma budućnost?


Platforma S/4HANA je četvrta generacija ERP rešenja kompanije SAP. S/4HANA je nova tehnologija, koji poboljšava poslovanje optimizacijom poslovnih procesa i smanjenjem troškova. Tu su i nove funkcije FIORI koje utiču na povećanje produktivnosti kod zaposlenih, a pored ovih poslovnih benefita, nova tehnologija omogućava 10 puta veću kompresiju podataka i 10000 puta bolju iskorišćenost RAM memorije u odnosu na standardni model, što opet utiče na smanjenje trošova i efikasnost. Platforma obezbeđuje praćenje transakcija u realnom vremenu, bržu/trenutnu obradu podataka i samim tim pruža kvalitetnije informacije.

 

Uvođenje sistema S/4HANA zahteva proveru postojećeg sistema, analizu i izradu kompleksnog plana projekta implementacije, nakon čega sledi instalacija, odnosno konverzija. Ceo proces mora biti pažljivo izveden kako bi zastoji u radu bili izbegnuti ili svedeni na minimum.

 

 

S/4HANA – najsavremenije i najtraženije rešenje


SAP je ovim rešenjem napravio najveći pomak u tehnologiji za poslednje dve decenije jer je kompanijama koje ga implementiraju omogućio velike uštede u poslovanju i doprineo uveliko većoj efikasnosti.

 

“Navedenu činjenicu potvrđuje 8900 korisnika koji su od februara 2015 godine već prešli na S/4HANA” – kaže Nedeljko Kuduz, SAP inženjer u COMING-u.

 

Ukoliko želite da saznate više o S/4HANA platformi i da čujete sve o izazovima i postignutim rezultaima prve migracije na S/4HANA u regionu, posetite: https://coming.rs/vesti/sap-skup-2019/.