KATEGORIJE

PRIKAZI

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

AKTUELNO

 

Vesti

Novi AMD upravljački softver za profesionalce!

Napisao marko, 2019-08-21 00:01:02 u Novosti

AMD je objavio najnoviju verziju svog upravljačkog programa AMD Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q3, namenjen profesionalnim grafičkim Radeon pro akceleraotrima.

 

 

 

 

Novi softver donosi niz poboljšanih funkcija za profesionalne softverske pakete, uključujući podršku inovativnim tehnologijama poput Radeon ProRender i Radeon ReLive za VR. Konzistentno pružajući više poboljšanja performansi tokom životnog veka proizvoda u odnosu na konkurenciju, najnoviji upravljački program pruža do 2x bolja poboljšanja performansi u odnosu na prošlogodišnji sofver.

 

Istaknute novine uključuju:

 

-     Optimizacije za vodeće profesionalne aplikacije koje ubrzavaju radne zadatke i pružaju konkurentne performanse korisnicima Radeon Pro grafike. Za Siemens NX 10, Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q3 sa Radeon Pro WX 7100 je do 50 posto brži od NVIDIA Quadro RTX 4000.

-     Kontinuirana podrška profesionalnim mogućnostima i optimizacijama aplikacija, kao i ISV certifikati, uključujući OpenCL kod optimizacije za analizu i simulaciju i podrška za napredni studijski mod u Siemens NX-u; napredna OpenGL optimizacija i podrška za “Order Independed Transparency” (OIT) i “Vertex Buffer” objekt u PTC Creo-u; i OIT “Day Zero” podršku za preciznije dizajne i SOLIDWORKS RealView za realistične preglede u stvarnom vremenu. Svi se certifikati očekuju u Q3 2019.

-     Bežična VR vizualizacija u podržanim profesionalnim aplikacijama pomoću Radeon ReLive za VR.

-     Neverovatni fotorealistični rendering u vodećim profesionalnim aplikacijama putem Radeon ProRender-a, dodatak za PTC Creo i Autodesk Maya, kao i nadolazeća podrška u SOLIDWORKS Visualize 2020 ove jeseni.

 

 

 

 

AMD također najavljuje da će program “Day Zero Certifications”, koji profesionalcima omogućuje uživanje u najnovijim mogućnostima i pogodnostima certifikacije na dan izlaska novog softvera, pogoditi više od 1.000 Day Zero ISV aplikacija od njegovog lansiranja krajem prošle godine.

 

Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q3 možete preuzeti na https://www.amd.com/en/support.