PRIKAZI

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

AKTUELNO

 

Vesti

Baterija koja je stvorena da zadovolji potrebe mladih – Huawei P Smart 2019

Napisao prota, 2019-01-28 18:02:51 u Novosti

Mladi se najlakše prilagođavaju novim tehnologijama, češće i radije ih koriste. Najnoviji uređaji i programi su sastavni deo njihovih života. Da bi se ispunila očekivanja tako zahtevnih korisnika, potreban je telefon napravljen specijalno za njihove potrebe. Upoznajte Huawei P smart 2019, uređaj sa izuzetno dugim trajanjem baterije...

 

 

Spreman za intenzivno korišćenje

 

Za generaciju koja od početka života koristi pametne telefone, opcije za zvanje i slanje SMS poruka su skoro suvišne. Hrana ili taksi se ne naručuju pozivom, već klikom, putem aplikacije. Komunikacija sa prijateljima se odvija preko društvenih mreža i aplikacija za instant slanje poruka. Pametni telefon se koristi za igranje igrica, gledanje filmova i slušanje muzike preko servisa kao što su Netflix i Spotify, a takođe, potpuno zamenjuje fotografsku i video kameru. Među mladim ljudima je sve lakše upoznati nekoga ko uopšte ne koristi kompjuter jer poseduje vrhunski pametni telefon.

 

S obzirom da su pametni telefoni od veoma velikog značaja za mlađu populaciju i predstavljaju njihovo primarno sredstvo za korišćenje mnogih servisa, još je važnije da se ne razočaraju iznenadnim prekidom rada telefona zbog ispražnjene baterije. Zbog toga je nastao Huawei P smart 2019 – kvalitetno dizajnirani pametni telefon sa odličnim sistemom upravljanja potrošnje energije.

 

 

 

 

 

Rekordna baterija

 

Huawei P smart 2019 ima ogroman kapacitet baterije od 3400 mAh. Ova baterija, uz pomoć procesora Kirin 710 i inteligentnog sistema upravljanja potrošnjom energije, omogućava izuzetno dugo trajanje baterije, čak i prilikom obavljanja najzahtevnijih operacija. Dok se mnogi uređaji „muče“ da nadmaše granicu od 10 sati puštanja video snimaka, Huawei P smart 2019 može da pušta filmove u trajanju i do 18 sati! Video snimci se mogu gledati skoro bez ikakvog prekidanja, ako uzmemo u obzir da ipak neko vreme noću provodimo spavajući.

 

Huawei P smart 2019 takođe omogućava 10 sati pretraživanja interneta na 4G mreži. Vrhunac predstavlja mogućnost neprekidnog puštanja muzike u trajanju od 96 sati – što je celih četiri dana bez prekida. P smart 2019 će se pobrinuti za muziku i na najluđim žurkama.

 

Huawei P smart 2019 može da se koristi tokom čitavog dana, bez ikakavih problema.

 

 

Tajna je u upravljanju resursima

 

Ukoliko želite da vam baterija telefona traje što duže, potrebne su razne komponente, servisi i napredni softver. Zbog toga Huawei P smart 2019 nudi inteligentni sistem upravljanja potrošnjom energije, pored baterije velikog kapaciteta i energetski efikasnog procesora. Ovaj softver analizira navike korisnika, optimizuje ih i prekida rad aplikacija koje korisnik nije upotrebljavao duže vreme. Posledica toga je da se baterija telefona Huawei P smart 2019 neće isprazniti kada se ne koristi duži vremenski period, kao na primer noću. Pored toga, baterija će se mnogo sporije prazniti i tokom dana.

 

 

 

 

 

Intenzivan ali bezbedan

 

Mladi ljudi koriste mobilni telefon i preko stotinu puta dnevno. Efikasno i brzo otključavanje ekrana im je zbog toga jako značajno. Ne sme se gubiti vreme. Huawei je poznat po izuzetno brzim i efikasnim čitačima otiska prsta na svojim telefonima. Huawei P smart 2019 je opremljen čitačem četvrte generacije koji otključava telefon za 0,3 sekunde. Takva zaštita ne samo da ne usporava korišćenje telefona, već i unapređuje komfor pri korišćenju.

 

Huawei P smart 2019 podržava i opciju otključavanja očitavanjem crta lica. Ova funkcija radi i pri slabijem osvetljenju,  a može se koristiti i nezavisno od otključavanja otiskom prsta. Naročito je korisna tokom zimske sezone jer nije potrebno skidati rukavice prilikom otključavanja telefona.

 

 

Bogatstvo detalja

 

Huawei P smart 2019 poseduje ekran veličine od 6,21 inča koji pokriva 83% prednje strane kućišta. To je posledica izuzetno tankih ivica sa leve, desne i donje strane, uz maleni zarez na vrhu u kome se nalazi samo sočivo prednje kamere. Veći ekran i manje ivice znače da uređaj može da prikaže više sadržaja odjednom, pritom zadržavajući oblik praktičan za držanje u ruci.

 

Rezolucija od 2340 x 1080 piksela i gustina od 415 PPI garantuju jasnoću slike, bogatu detaljima i najboljeg kvaliteta. To važi za slike, video snimke i igrice. Uz displej telefona Huawei P smart 2019 korišćenje pametnog telefona će biti zabavnije nego ikada.

 

 

 

 

 

Za najzahtevnije korisnike

 

Neverovatno dugo trajanje baterije i veliki, kvalitetni ekran su osnovne prednosti najnovijeg modela Huawei P smart 2019. Ispuniće potrebe najzahtevnijih korisnika, koji se ne odvajaju od svojih telefona i najviše ih koriste. Novi Huawei poseduje memoriju od 64GB, koja se može proširiti za dodatnih 512GB pomoću SD kartice. Veštačka inteligencija će osigurati fotografije najboljeg kvaliteta, dok Android 9 uz pomoć EMUI 9.0 interfejsa pruža najbolje iskustvo korišćenja pametnog telefona. Huawei P smart 2019 je kompletan uređaj dizajniran da ispuni potrebe najmlađih ljubitelja pametnih telefona koji svoje napredne uređaje koriste za sve postojeće oblike digitalne zabave.