KATEGORIJE

PRIKAZI

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

AKTUELNO

 

Vesti

Konica Minolta na sajmu informatičko-birotehničke opreme

Napisao prota, 2009-10-29 02:48:16 u Dogadjaji

Konica Minolta poslovna rešenja SE d.o.o. u saradnji s ovlašćenim distributerima Birotehnika d.o.o. i Original d.o.o. promovisali su novitete iz široke lepeze svojih proizvoda na 17. Međunarodnom sajmu informatičko-birotehničke opreme.

 

Konica Minolta, svetski lider u prodaji fotokopir uređaja, laserskih štampača i multifunkcionalnih uredjaja, predstavila je revolucionarnu seriju koja se odlikuje naprednom kombinacijom autentične tehnologije, modernog  dizajna, jednostavnog rukovanja kao i niskim troškovima što su upravo zahtevi savremenog poslovnog okruženja.

Glavni lideri sajamske manifestacije za produkcioni segment štampe bili su uređaji: bizhub PRO C65hc, bizhub PRO C5501 kao i bizhub PRO 950. Konica Minolta bizhub PRO štamparske mašine: bizhub PRO 65hc kao i bizhub PRO C5501 poseduju naprednu štamparsku tehnologiju jednako u hardverskom i u softverskom segmentu. Njih karakteriše vrhunski kvalitet impresivne brzine izlaznog dokumenta u boji.

 

“Za sve one koji traže izuzetnu brzinu i fleksibilnost u harmoniji sa neuporedivom trajnošću i pouzdanošću, rešenja za crno-belu produkciju visokih performansi kompanije Konica Minolta kombinuju vrline: impresivne brzine, fleksibilnosti, apsolutne pouzdanosti – upravo ono što centralni sektori za umnožavanje, kopirnice i komercijalne štamparije zahtevaju od digitalnog produkcionog sistema, zadovoljstvo nam je da predstavimo bizhub PRO 950” izjavili su predstavnici kompanije.

 

Multifunkcionalne inovacije kompanije Konica Minolta kombinuju kolor i crno-bele štampe i kopiranja sa kompletnim komunikacijskim rešenjima, što za rezultat ima visokoekonomične sisteme visoke brzine, neuporedivog kvaliteta i vrhunske funkcionalnosti. Bez obzira da li je u pitanju kompaktni aparat za manje kancelarije ili uređaj visokih performansi za instalacije u centralnim sektorima – u ovom asortimanu ćete pronaći savršen izbor koji će odgovoriti na svaki Vaš zahtev. Ovom prilikom premijerno su predstavljeni uređaji u boji bizhub C652/C452/C280/C200 kao i crno beli uređaj bizhub 222, koji su odgovorni za ovaj segmet multifunkcionalnosti. Svi uređaji podržavaju softver za kontrolu pristupa i troškova izlaznog dokumenta SafeQ.

 

 

SafeQ je hardversko-softverska aplikacija koji kontroliše protok dokumenata u Windows i Linux okruženja. Instalacijom ovog softvera omogućava se kompletna administracija korisnika i kontrola troškova štampe s centralnog mesta.

 

Glavne funkcije su:

- autentikacija korisnika putem ID karitca ili PIN koda.

- kompletno pracenje poslova kopiranja, skeniranja i štampanja kroz SafeQ aplikaciju.
- prikaz liste poslova sa informacijama o zadatom poslu

- kontrola štampe po dozvoljenim kvotama.
-centralno korišćenje multifunkcionalnih uređaja.

 

Konica Minolta u saradnji s ovlašćenim distributerima Birotehnika i Original d.o.o omogućila je svojim korisnicima i kupovinu opreme na leasing, a sve to da bi osigurala što lakšu dostupnost uređaja svojim korisnicima i zadovoljila zahteve dinamičnog poslovnog okruženja kao i servisnu podršku kroz S&M (servis i materijal) Ugovor.

 

Od ostalih modela predstavljeni su i bizhub 163, PagePro 1350W, magicolor 1600W, magicolor 1680/1690, magicolor 4690MF, magicolor 4650 kao i mnogi drugi. Svi modeli su prilagodjeni radu u savremenom poslovnom okruženju i omogućuju najkvalitetniji izlazni dokument uz najniže troškove održavanja.

 

Korisna adresa: www.konicaminolta.co.rs