KATEGORIJE

PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

D-Link Cloud i 4G LTE -Kombinacija za budućnost!

Napisao prota, 2012-03-20 05:50:41 u Novosti

Na nedavno održanoj MWC konferenciji u Barceloni, D-Link je predstavio nekoliko novih rešenja sa kojima se omogućuje korišćenje dodatne fleksibilnosti i brzina koje trenutno nude 4G LTE mreže. D-Link rešenja omogućuju provajderima da krajnjim korisnicima ponude izuzetno iskustvo bežične komunikacije i povezivanja, sa posebnim naglaskom na iskorišćavanje tehnologije “oblaka” za deljenje (ličnih) podataka i neometani pristup i upotrebu multimedije.

 

 

 

Ciljano “Push” oglašavanje sa Pocket Cloudom

 

D-Link sa opcijom "push" oglašavanja omogućuje davaocima mobilnih usluga i vlasnicima poslovnih mreža da svojim porukama komuniciraju sa krajnjim korisnicima na inovativan način, dosledno iefikasno. Zahvaljujući D-Linkovim 4G LTE ruterima sistem kreira "MediaSpace" unutar web-pretraživača koji se može koristiti za komuniciranje i slanje različitih sadržaja. Ova vrsta sistema može se pokretati sa centralnog servera /preko “mosta” koji je hostovan u NOC-u (Network Operations Center) samog IP (Internet Provider) davaoca internet usluge ili se istim može upravljati putem firmwarea.

 

Provajderi imaju mogućnost kreiranja raznih “privatnih” oblaka te tako mogu da razvijaju jedinstveno, segmentirano MediaSpace iskustvo na osnovu grupa IP adresa koje ima zabeležene na središnjoj platformi. Takođe, MediaSpace definitvno omogućava prodor na tržište oglašavanja te poboljšava prepoznatljivost brenda. Tako na primer, gradske vlasti ili neki poslovni subjekti mogu da usmere svoju poruku i željenu promociju prema lokaciji za koju je ista vezana to jest na određeno gradsko područje putem gradske Wi-Fi mreže.

 

 

Podelite sadržaje sa dragim ljudima koristeći Home Cloud rešenje

 

Postavljanje privatnog, kućnog oblaka primamljiva je ali istovremeno i vrlo zastrašujuća ideja za krajnjeg korisnika obzirom na delikatnost privatnih podataka i njihovu zaštitu.
D-Linkovi ruteri sa integrisanom Cloud tehnologijom (kao što je DWR-117) omogućuju drastično pojednostavljen te istovremeno i apsolutno siguran postupak deljenja i pristupanja datotekama smeštenih na kućnoj mreži sa bilo kog mesta. U kombinaciji sa 4G LTE donglom (DWM-221), DWR-117 se može  koristiti za uspostavljanje 4G LTE bežične mreže praktično bilo gde. Dizajniran za različite upotrebe, DWR-117 može da funkcioniše i samostalno kao Wireless N ruter za korišćenje sa konvencionalnom fiksnom vezom (mrežom).

 

 

Doživite TriplePlay iskustvo preko 4G LTE mreže

 

Kao što je poznato, u prošlosti su ograničenja brzina kod mobilnih mreža uticala na aktivnosti poput “preuzimanja” odnosno streaminga videa HD kvaliteta ili pri korišćenju VoIP komunikacije. Upravo se na tom polju mrežnih odnosno signalno zahtevnih usluga sa 4G LTE očekuje poboljšanje. Takođe, 4G LTE sada može da posluži kao ravnopravna zamena tehnologije zemaljskog kabliranja vezano uz kvalitet korišćenja HD multimedijalnih usluga i sadržaja.

 

 

D-Link DWR-923 je takav jedan uređaj koji pruža potpunu podršku kod razmene glasovnih, video paketa i ostalih podataka uz pomoć 4G LTE bežične veze. Sa brzinama koje su uporedive sa onima koje podržava širokopojasna fiksna veza, DWR-923 omogućuje provajderima mobilnih komunikacija da svojim korisnicima ponude virtuelnu uslugu brzog interneta svuda u rasponu opsega njihove mreže.

 

Spojite se - kada god poželite, gde god da poželite i sa uređajem kojim to hoćete!

 

Iako sve više korisnika svakodnevno na svojim prenosnim računalima, tabletima ili sličnim uređajima komunicira i radi sa prometom podataka, metoda za omogućavanje ovakve vrste veze uglavnom se vrti oko konvencionalnog "USB dongla".

 

LTE Cat.3 Dongle ruter DWR-920 takođe “prati” prethodno spomenutu tehnologiju alino predstavlja i novu dimenziju dizajna samog rešenja. Osim što radi kao tradicionalni LTE dongle, DWR-920 može da funkcioniše kao multi-mode LTE / DC-HSPA mobilni Hotspot za sve Wi-Fi uređaje. LTE Cat.3 Dongle ruter koristi bilo koji od USB izvora napajanja čime je upotrebljiv svuda - u kući, kancelariji, vozilu, na putu…aposlutno bilo gde za uspostavljanje virtualne 4G LTE bežične mrežne konekcije.

 

DWR-920 bazira se na najnovijoj Qualcomm 4G LTE platformi, sa MDM9x15 čipsetom. Obezbeđuje smanjenu potrošnju energije te donosi razne napredne karakteristike kao što su IPv6 te multi SSID.