PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

Sinergija 09 – Fresh from Microsoft

Napisao prota, 2009-10-02 09:46:57 u Dogadjaji

Povodom organizovanja 9. po redu Sinergije, koja će biti održana u Sava Centru, od 17. do 19. novembra ove godine, predstavnici kompanije Microsoft, kao glavni organizatori ovog događaja, najavili su zanimljivosti u vezi najveće IT konferencije u regionu.

 

Tokom Sinergije puno svežih IT tema – ideja, rešenja i proizvoda biće prikazano u više od 100 predavanja, studija slučaja i demonstracija. Prednosti Windows 7 operativnog sistema, novo izdanje Windows Servera 2008 R2, novi razvojni alati Microsoft Office-a, samo su neke od tema kojima će se baviti eminentni domaći i strani IT stručnjaci.

 

„Kao inspiracija za ovogodišnju Sinergiju 09 poslužila nam je jedna od globalno značajnih tema – odnos prema prirodi, a najviše odnos IT sveta i realnog sveta oko nas. Sinergija je pravo mesto gde IT profesionalci, kao i stručnjaci u  sferi savremenog biznisa imaju mogućnost da razmene iskustva i da na jednom mestu čuju sve o Microsoftovim novitetima i tehnologijama od globalno poznatih predavača u domenu tehnologije,“ izjavio je Borko Kovačević, menadžer Sinergije u Microsoftu. Pored ostalih prominentnih predavača, na Sinergiji 09 učestvovaće i omiljeni, i veoma cenjeni prezenter  – Rafal Lukawiecki, konsultant za strateška pitanja u kompaniji Project Botticelli Ltd.

 

Ove godine organizator se potrudio da ponudi predavanja namenjena donosiocima odluka. „Smatramo da u ovom ekonomskom trenutku suočeni sa svakodnevnim ekonomskim izazovima jako je bitno imati smernice o tome kako strateški pozicionirati svoj biznis. Pošto je danas teško zamisliti poslovanje bez informacionih tehnologija, Sinergija ove godine pruža mogućnost da na jednom mestu okupimo i poslovne ljude željne znanja i kreativnih i inovativnih rešenja,“ rekao je Vladan Živanović, generalni direktor Microsofta u Srbiji.

 

Informacije o Sinergiji su dostupne na web stranici: www.mssinergija.net. Drugi talas registracije, koji takođe se može uraditi preko iste web stranice, započinje 5. oktobra.