KATEGORIJE

PRIKAZI

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

AKTUELNO

 

Vesti

Saradnja Logitech-a i rok grupe Queen

Napisao prota, 2009-10-01 12:13:39 u Novosti

Legendarni rok bend, Queen, najavljuje stvaranje muzičke istorije sa novim albumom, Absolute Greatest, koji predstavlja ultimativnu kompilaciju najpopularnijih i najbitnijih pesama. U prvom spajanju ovog tipa, Queen se udružuje sa kompanijom Logitech da bi ponudili Absolute Greatest ekskluzivno na novom Logitech Squeezebox™ Radio Wi-Fi muzičkom plejeru. Vlasnici Logitech Squeezebox Radio muzičkog plejera mogu da slušaju novi album grupe Queen pre nego što se pojavi u prodavnicama 16. novembra. Osim albuma, tu je i serija jedinstvenih fotografija grupe Queen i komentari članova benda za svaku od numera sa albuma.

 

Prvi Greatest Hits album grupe Queen je sada zvanično najprodavaniji album ikada u Velikoj Britaniji. Prema BPI (Britanska industrija ploča), album se prodao u 5.6 miliona primeraka, i time je za skoro milion kopija nadmašio album Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band  grupe Beatles.

 

Logitech Squeezebox Radio Wi-Fi muzički plejer je prvi magični jukebox za ljubitelje muzike. Ovaj plejer omogućava instant pristup bezgraničnom izboru muzike, bilo da je reč o već postojećoj privatnoj muzičkoj kolekciji ili internet radiju sa raznih krajeva sveta ili o rastućem broju korisničkih servisa kao što su Last.fm™, Napster i Pandora. Ovo znači da vlasnici Logitech Squeezebox Radio muzičkog plejera mogu da uživaju u hiljadama pesama iz celog sveta od kuće sa kvalitetnom audio reprodukcijom, i sve to dostupno dodirom na jedno dugme. Squeezebox Radio ima ekran živih boja, pristup  Facebook-u i Flickr-u, i proizvodi veliki zvuk zahvaljujući ugrađenim zvučnicima.

 

Sedam nedelja pre objavljivanja albuma 16. novembra, ljubitelji grupe Queen koji poseduju Logitech Squeezebox Radio će imati ekskluzivan pristup celom albumu Absolute Greatest, rečima pesama i seriji fotografija grupe Queen koje su dostupne po prvi put. Oni takođe mogu da uživaju u ekskluzivnim komentarima koje su Brian May i Roger Taylor davali za svaku od čuvenih pesama. Sve što je potrebno je da se odabere Queen aplikacija koja se nalazi u novom Apps meniju Squeezebox Radio muzičkog plejera.

 

Bubnjar grupe Queen Roger Taylor je rekao: “Uzbudljivo je biti prvi izabrani za ovakvu novu neverovatnu tehnološku inovaciju, još jedan uzbudljivi korak na našem dugom putovanju.”

 

Antoine Preisig, potpredsednik prodaje i marketinga kompanije Logitech za Evropu rekao je: “Logitech omogućava korisnicima bezgraničan izbor kvalitetne muzike godinama, a grupa Queen je uvek bila pionir u stvaranju velikih hitova kao što su “We Will Rock You” i “Bohemian Rhapsody”. Saradnja kompanije Logitech i grupe Queen koja je donela ekskluzivan sadržaj za Logitech Squeezebox Radio, je uzbudljiv primer koji omogućava da nove generacije ljubitelja muzike na jedinstven način slušaju pesme za sva vremena.”

 

Za više informacija i primere ekskluzivnih audio komentara i jedinstvenih fotografija grupe Queen, posetiti www.logitech.com/queen ili www.queenonline.com/logitech.