KATEGORIJE

PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

Predstavljeni novi proizvodi iz Viewsonic-a

Napisao prota, 2009-09-25 14:51:32 u Dogadjaji

 

U prijatnom i opuštajućem ambijentu, Country Club-a Babe, održana je konferencija za novinare u organizaciji kompanija ViewSonic i Pakom Distribution System, na kojoj su predstavljeni najnoviji proizvodi renomiranog proizvođača: ViewSonic VNB101 netbook, VPC100 19“ wide All in One PC, PC Mini (net top uređaji), medija plejeri, novi ViewSonic koncept PC TV all in one, 3D projektori kao i prvi 22“ wide monitor sa 3D funkcijom i osvežavanjem na 120Hz.  Konferenciji su prisustvovali brojni predstavnici IT medija, a skup je otvorila gospođica Karolina Girgis, marketing menadžer kompanije PDS.

 

ViewSonic VNB101 netbook je baziran na Intel Atom procesoru koji predstavlja poslednju reč tehnologije u domenu procesora za ultra tanke mobilne uređaje. Potpuno novi dizajn i ultra tanak netbook, nam dolazi u Pop Black, Shiny Gold i Loving Red bojama i sa 2 godine garancije.

 

VPC100 All in One PC koji u startu svojim elegantnim dizajnom i sjajnim performansama postavlja nove smernice u ovom segmentu, karakterišu jednostavnost korišćenja, izuzetno mala potrošnja energije, kao i fantastična rezolucija od 1366 x 768 piksela, koja čini distinktivnu razliku u odnosu na ostale All in One uređaje.

 

ViewSonic koji je prvi predstavio monitore sa odzivom od 4ms, 3ms, 2ms; povećao kolor gamu svojih monitora do fantastičnih 118% NTS; dostigao super HD rezoluciju na 19” wide monitoru i predstavio prvi monitor sa 12.000:1 din. kontrasta…ne prestaje sa iznenađenjima.

 

Istorija se ponovo piše uvođenjem monitora VX2268wm – prvog LCD monitora sa osvežavanjem na 120Hz, na koje se čekalo još od doba CRT monitora. Pomenuti model ima mogućnost prikazivanja 3D sadržaja, te sa odzivom od 2ms i 20.000 din. kontrastom predstavlja „must have“ svakog gejmera, profesionalnog grafičkog dizajnera i IT entuzijaste.

 

Ovim potezom kompanije ViewSonic i PDS su omogućile fantastične ponude novih ViewSonic proizvoda ne samo korisnicima sa dubokim džepom nego i ostalim potencijalnim kupcima.

 

“ Drago nam je, što u saradnji sa našim dugogodišnjim partnerom PDS-om, imamo priliku da predstavimo potpuno nove segmente i trendove kojima će ViewSonic nastojati u budućnosti.  Nove serije netbook-ova, monitora, projektora i All in One uređaja  predstavljaju potpuno novi koncept, koji će svojim elegantnim izgledom, performansama i dostupnošću, obogatiti stil korisnika bez obzira na profesiju. Regionalna kancelarija ViewSonic-a namerava da kroz PDS-ov portfolio klijenata, od oktobra predstavi pomenute proizvode svim kupcima u Srbiji .“ – izjavio je gdin Nenad Pandurov, Sales manager za Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku i Sloveniju kompanije ViewSonic.

 

“ Izuzetno smo ponosni što je kompanija ViewSonic, odlučila da PDS kao njen distributer, zahvaljujući uspešnim rezultatima i profresionalnim odnosom, u Srbiji bude odabran za promociju novih ViewSonic proizvoda. Želja nam je bila da vrhunski uređaje ponudimo ne samo profesionalcima koji imaju budžet za sofisticirane uređaje, nego i studentima, ljubiteljima vrhunske multimedije i svima onima koji su oduvek želeli najbolje po pristupačnoj ceni. Sigurni smo da će pomenuti modeli opravdati očekivanja i time postaviti nove smernice na tržištu Srbije” – izjavio je Mario Marcekić, ViewSonic Produkt manager u kompaniji PDS.