KATEGORIJE

PRIKAZI

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

AKTUELNO

 

Vesti

Asus Dealer Day

Napisao prota, 2009-09-21 14:16:39 u Dogadjaji

Kompanija Asus, tačnije predstavnici njene lokalne kancelarije, okupili su partnere i novinare iz naše zemlje, kako bi im predstavili novitete iz bogatog asortimana različitih grupa svojih proizvoda. U fokusu su bile najnovije matične ploče i grafičke kartice ovog proizvođača, a najavljeni su i novi modeli monitora različitih dijagonala i tehničkih karakteristika. Ovog puta nije bilo reči o segmentu netbook i notebook računara, koji su u poslednje vreme u velikoj meri već bili promovisani, pa je pažnja u ovom trenutku posvećena proizvodima i modelima koji predstavljaju prave novitete.

 

Zvezde prezentacije bile su matične ploče iz porodice sa Intel P55 čipsetom, najaktuelnijom Intel-ovom platformom za Core i7 i Core i5 procesore sa 1156 podnožjem. Nova tehnička rešenja i primenjene tehnologije (Hybrid Technology, Turbo V EVO, TurboV Remote, 24 Hybrid Phase Design itd.), donose ultimativne performanse, a korisnici trenutno mogu da biraju između 9 različitih modela.

 

Veliku pažnju privukle su i grafičke karte, a pored aktuelnih modela napravljena je i najava dolazećih, bilo da se radi o Nvidia ili ATI grupi proizvoda. U ovom segmentu u prvom planu su bila dva proizvoda: sa jedne strane to je EAH4770 serija koja koristi revolucionarnu Voltage Tweak tehnologiju, a na drugoj strani kartica sa oznakom MARS – limitirano izdanje napravljeno od dva GF GTX 285 grafička procesora sa ukupno 4GB memorije.

 

Monitori poslednjih godina zauzimaju sve značajnije mesto u Asus-ovom proizvodnom portfoliju, a očigledno je da će u narednom periodu to biti još izraženije. Najavljeni modeli za predstojeću sezonu pokrivaju različite segmente korisnika kojima su namenjeni, ali model o kome će sigurni smo biti mnogo priče nosi oznaku MS246H. U pitanju je ultra tanki monitor izuzetnog dizajna, koji će postaviti nove vizuelne standarde u ovu grupu proizvoda.

 

Po završetku oficijelnog dela skupa, okupljeni su mogli da nastave druženje u opuštenoj i neformalnoj atmosferi, a veliki broj prisutnih se okušao i u karting takmičenju, pošto se ceo skup odigravao na Autokomercovom karting centru.